Motivul pentru care Dragnea şi Iohannis s-au amuzat la ceremonia de învestire a noilor miniştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis , Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis , Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea, a dezvăluit, la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, motivul pentru care ceremonia de depunere a jurământului celor doi miniştri noi a fost marcată de episodul de râs dintre el şi preşedinte. Totul a pornit de la o glumă spusă de ministrul Sevil Shaidehh, pe care Dragnea a ţinut să i-o împărţăşească şi preşedintelui Iohannis.

„Colegii au zis să nu spun, dar suntem oameni. Mai râdem, mai glumim. Sevil Shhaideh este un om foarte hâtru. Şi îi spunea premierului când doamna Graţiela Gavrilescu depunea jurământul, «să vedem cum o sa fiţi, domnule premier, încadrat de două femei-vicepremier». Şi de aici au început tot felul de glume... că-s doua fete foarte tinere şi subţiri şi aşa mai departe. Eu i-am spus că o să o spun preşedintelui. Asta a fost tot. Depinde de modul cum vede dumnealui”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea a ţinut şi să precizeze că momentul amuzant nu are nicio legătură cu relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis, „care poate fi una tensionată”.

„Asta a fost tot, nu are nicio legătură cu mine şi preşedintele Klaus Iohannis care poate să fie tensionată, poate să nu fie tensionată, depinde de modul cum vede dumnealui lucrurile”, a conchis Liviu Dragnea.

Ceremonia în care cei doi miniştri noi şi-au depus jurământul

Noul ministru al Mediului, Graţiela Gavrilescu, şi noul ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, au depus, luni, jurământul ca membri ai Guvernului, ca urmare a plecări lui Daniel Constantin din executiv.  La eveniment a participat şi preşedintele Klaus Iohannis, care însă nu a ţinut un discurs public, aşa cum este obiceiul, ci a preferat doar să stea de vorbă câteva minute cu preşedintele PSD şi premierul Grindeanu. Schimbul de replici dintre el şi Liviu Dragnea a fost însă unul marcat de râsete.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite