Ponta, despre afirmaţiile lui Băsescu: „Cât timp vorbeşte pentru ţuţării aceia de la Mişcarea Populară, e treaba lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul
Premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul

Premierul Victor Ponta a declarat luni că preşedintele Traian Băsescu s-a adresat „ţuţărilor“ de la Mişcarea Populară atunci când s-a referit la o „gaşcă de politicieni“. Afirmaţia vine în contextul în care preşedintele a declarat că „o gască de politicieni“ şi-a construit o Constituţie pentru ei, nu pentru popor.


„De unde ieşea preşedintele când a făcut declaraţia asta ? Cred că a vorbit pentru oamenii de acolo“, a afirmat Ponta, la RTV.

„Cât timp preşedintele vorbeşte şi nu face nimic să împiedice activitatea guvernamentală - şi nu a făcut, din decembrie încoace nu pot să spun că vreodată m-a împiedicat în vreun fel sau a intervenit în activitatea Guvernului - cât timp vorbeşte pentru ţuţării aceia ai domniei sale de la Mişcarea Populară, pentru ziarişti, e treaba lui. Eu ştiu că totodeauna oamenii ăia stau în spatele preşedintelui şi dau din cap că sunt de acord, nu i-am auzit să aibă alte opinii“, a mai adăugat Ponta, menţionând totodată că a fost o afirmaţie nefericită a preşedintelui.

Preşedintele Traian Băsescu a participat sâmbătă la reuniunea Fundaţiei Mişcarea Populară, unde a făcut o declaraţie de presă. Întrebat despre referendumul pentru revizuirea Legii fundamentale, şeful statului a afirmat că „o gaşcă de politicieni“ s-au hotărât să-şi facă Constituţie, fără să respecte referendumul din 2009.

Materiale pe aceeaşi temă:

Victor Ponta: Dacă preşedintele Băsescu s-a apucat de strategia agricolă, înseamnă că se pregăteşte pentru funcţia de premier

Liviu Dragnea: „Referendumul ar putea să dureze trei zile“

Băsescu, despre revizuirea Constituţei: „Nu poţi să pui preşedintele pe post de paiaţă la Cotroceni“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite