Ministrul Dezvoltării şi-a modificat declaraţia de avere. Cât de bogată este, de fapt, urmaşa lui Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh FOTO Mediafax
Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh FOTO Mediafax

Potrivit declaraţiei de avere rectificate, care se regăseşte pe site-ul Guvernului, Sevil Shhaideh şi soţul ei deţin un apartament în Constanţa, cumpărat în 1994, dar şi alte trei apartamente în Siria, una dintre locuinţe fiind cumpărată în coproprietate cu o altă persoană.

Astfel, Sevil Shhaideh deţine un apartament în Siria, de 47 de metri pătraţi, achiziţionat în 1994, în timp ce soţul acesteia are un apartament de 95 de metri pătraţi, din care deţine o cotă parte de 50%, cumpărat în 1993, un altul construit în 2003, cu o suprafaţă de 145 de metri pătraţi şi unul achiziţionat în 2013, cu o suprafaţă de 180 de metri pătraţi.

În declaraţia de avere completată luna trecută, niciuna dintre proprietăţile din Siria ale soţului ei nu se regăsea însă în document. “Adevărul” a semnalat că, între declaraţia de avere publicată de ministrul Dezvoltării, constănţeanca Sevil Shhaideh, în 2014, respectiv 2015 şi cea completată de soţul acesteia, fost consilier la Ministerul Agriculturii, apăreau inadvertenţe. Astfel, niciunul dintre cele trei apartamente ale sirianului nu era menţionat în declaraţia de avere a soţiei.

Din declaraţia completată de Sevil Shhaideh luna trecută reiese că aceasta este proprietara unui apartament situat în Constanţa şi deţine  531.350 lei în conturi. Shhaideh a încasat anul trecut 56.364 lei ca secretar de stat la ministerul pe care îl conduce în prezent,  dar şi 247.800 lei de la Eximbank.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Suspecta declaraţie de avere a ministrului Dezvoltării, Sevil Shhaideh:  urmaşa lui Dragnea a omis casele din Siria ale soţului ei

Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a omis să menţioneze, în declaraţia de avere completată luna trecută, trei apartamente aflate în Siria, pe care soţul ei le-a declarat în 2014, pe vremea când era consilier la Ministerul Agriculturii. Mai mult, aceasta nu le-a menţionat nici în declaraţia de avere completată anul trecut, când era secretar de stat sub conducerea lui Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite