Mihai Tudose, premierul desemnat: Mă recomandă puterea de muncă şi experienţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul desemnat Mihai Tudose a afirmat, marţi, că îl recomandă pentru funcţia de şef al Guvernului „puterea de muncă“ şi „experienţa“, acesta precizând că lista de miniştri e realizată de Coaliţia PSD-ALDE, nu de el.

Mihai Tudose a fost întrebat marţi, la sediul Ministrului Economiei, ce îl recomandă pentru funcţia de premier. „Puterea de muncă, experienţa. Vorbim despre rezultate", a răspuns Tudose, potrivit TVR.

De asemenea, întrebat dacă a fost surprins de faptul că preşedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu desemnarea sa în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, Mihai Tudose a precizat: „E un răspuns complicat. Dacă domnia sa a considerat că da. A fost voinţa domniei sale“.

Totodată, Tudose a precizat că lista de miniştri este în pregătire. „Asta facem zilele astea şi nu e un demers numai al meu, ci al coaliţiei“.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite