Marian Preda, Mişcarea Populară: „Proiectele de modificare a Constituţiei şi de regionalizare vor duce la divizarea ţării”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Preda
Marian Preda

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a declarat sâmbătă, la Alba Iulia, că membrii Fundaţiei Mişcarea Populară sunt "îngrijoraţi" de faptul că proiectele de modificare a Constituţiei şi de regionalizare vor duce la divizarea României.


"Din discuţii rezultă că există o îngrijorare majoră în rândul membrilor Fundaţiei Mişcarea Populară pentru că, în opinia noastră, proiectele de modificare a constituţiei şi de regionalizare vor duce la divizarea României. Vom acţiona în acest sens. Membrii Fundaţiei Mişcarea Populară îşi vor face public cunoscute punctele de vedere şi vor face tot ce pot pentru a împiedica implementarea acestor proiecte care nu sunt deloc în interesul României?, a spus Marian Preda, citat de Mediafax.

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară a participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la lansarea unei filiale locale din judeţul Alba.

Potrivit reprezentanţilor Fundaţiei Mişcarea Populară, filiala din Alba are peste 50 de membri, iar în următoarele câteva zile va fi anunţată componenţa grupului de coordonare a organizaţiei. La lansarea filialei din Alba au participat şi membri-fondatori ai fundaţiei, respectiv Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu, Cristian Hriţuc şi Georgeta Condur.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite