Mara Mareş, aleasă vicepreşedinte al Tineretului Popular European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara Mareş, preşedinte al TNL: FOTO Eduard Enea
Mara Mareş, preşedinte al TNL: FOTO Eduard Enea

Deputatul PNL Mara Mareş a fost aleasă, sâmbătă, vicepreşedinte al Tineretului Popular European. Mareş deţine în prezent şi funcţia de preşedinte al Tineretului Naţional Liberal.

„Sunt pregătită să-mi pun experienţa şi dedicarea în beneficiul celei mai mari organizaţii de tineret de la nivel european, cea a Partidului Popular European(PPE). Nu doar că scena politică europeană are nevoie de noi, dar prezenţa noastră acolo este crucială. Viitorul Europei este în mâinile noastre şi trebuie să ne asigurăm nu doar că vocea noastră este auzită, dar şi că ceea ce cerem noi, tinerii, este înţeles şi aplicat la fiecare nivel european“, a declarat Mara Mareş după ce a fost aleasă vicepreşedinte al Tineretului Popular European. Mareş va face parte dintr-un board de 13 persoane. 

Tineretul Popular European este cea mai mare organizaţie a unui partid politic european şi reuneşte nu mai puţin de 58 de organizaţii de tineret de centru-dreapta din 39 de state europene.

Deputatul PNL Mara Mareş a fost aleasă, în octombrie 2017, în funcţia de preşedinte al Tineretului Naţional Liberal, obţinând 545 de voturi, în timp ce contracandidatul său Radu Surugiu a obţinut 496 de voturi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite