Ludovic Orban: Cioloş este binevenit în PNL, dar ar fi trebuit să se fi înscris în partid la momentul potrivit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban, în studioul Adevarul Live Foto: Eduard Enea
Ludovic Orban, în studioul Adevarul Live Foto: Eduard Enea

Ludovic Orban, candidat la şefia PNL, prezent în studioul Adevărul Live,  l-a criticat pe fostul premier Dacian Cioloş pentru decizia de a nu se fi înscris în partid înainte de alegerile parlamentare, fapt ce a contribuit într-o oarecare măsură la scorul mic obţinut de liberali la alegerile din iarnă.

„Oamenii au perceput că Dacian Cioloş nu sprijină de fapt PNL”, a spus liberalul despre fostul premier. Mesajele ambivalente transmise de acesta, refuzul de a se înscrie în  partid sau de a candida pe listele PNL la algerile din iarnă, au contribuit la scorul mic înregistrat de liberali, susţine Orban.

Întrebat dacă partidul ar fi putut veni cu o soluţie mai bună pentru funcţia de premier decât Cioloş, Ludovic Orban  recunoaşte că da, fără a da însă un exemplu concret. „E timpul trecut acum. Puteam să avem un candidat pentru funcţia de prim ministru care să obţină o performanţă mai bună“, a mai spus Orban. 

Cât despre viitorului lui Dacian Cioloş în interiorul PNL, Ludovic Orban a declarat că este „binevenit în partid“. În ceea ce priveşte o posibilă candidatură a acestuia la Congresul PNL, liberalul a accentuat că Cioloş ar fi trebuit să se fi înscris în partid „la momentul potrivit, ş-anume înainte de alegerile parlamentare”.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite