Liviu Dragnea îi răspunde lui Dacian Cioloş: PSD nu are nicio finanţare de la Soros. Este o minciună gogonată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD Liviu Dragnea FOTO Eduard Enea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea FOTO Eduard Enea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că partidul pe care îl conduce nu a primit nicio finanţare de la omul de afaceri Geroge Soros, aşa cum a spus premierul Dacian Cioloş.

„Noi nu avem nicio finanţare de la Soros. Nu avem. Nici nu avem foarte multe finanţări, avem doar cotizaţiile şi donaţiile membrilor şi, în limita acestor sume, ne desfăşurăm activitatea. Mai avea să spună că suntem tehnocraţi, aia chiar că m-ar fi supărat. Noi ca partid nu avem nicio finanţare de la Soros, absolut niciuna. Asta este tip de campanie electorală. E păcat să se meargă aşa cu minciuni, cu afirmaţii fără acoperire. Asta-i chiar gogonată“, a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Premierul Dacian Cioloş a comentat, la Adevărul Live, acuzaţiile conform cărora conduce un Guvern dirijat din afara ţării de către omul de afaceri George Soros. „Din câte ştiu şi eu din spaţiul public, Soros e o persoană care şi-a făcut averea inclusiv din speculaţii pe brusă sau din speculaţii financiare, care a finanţat mai multe organizaţii neguvernamentale în mai multe ţări din Europa de Est, şi inclusiv organizaţii neguvernamentale- asta e curios!- care lucrează cu PSD sau apropiat de PSD. Pentru faptul că eu am adus în Guvern anumiţi reprezentanţi ai societăţii civile, care nu erau sub controlul unor partide politice, au încercat să pună această etichetă negativă: mediu neguvernamnetal egal susţinere Soros, deci acest Guvern e controlat de Soros sau e controlat din afară. Nu am suficientă energie şi nici timp ca să combat asemenea prostii“, a spus Cioloş. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite