Liviu Dragnea: Organizaţiile locale ale PSD pot încheia alianţe electorale cu UNPR şi ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD este dispus să facă alianţe electorale cu UNPR şi ALDE, în funcţie de şansele de câştig la nivel local, a anunţat joi Liviu Dragnea, acesta precizând că la Comitetul Executiv Naţional s-a decis ca social-democraţii să nu semneze alianţe electorale cu nici un alt partid politic.

„În ceea ce priveşte politica de alianţe a Partidului Social Democrat, am decis astăzi (joi – n.r.) că vom propune UNPR-ului un proiect de acord de colaborare care să de posibilitatea tuturor organizaţiilor PSD şi respectiv UNPR ca acolo unde consideră că este eficient pentru procesul electoral şi se măresc şansele de câştig în alegeri pot încheia alianţe electorale în condiţiile pe care le consideră cele mai bune din

punctul de vedere al şanselor de câştig. De asemenea, o să propunem un astfel de acord şi colegilor din ALDE, care să cuprindă aceleaşi condiţii“ a declarat, joi seara, Dragnea, la Sinaia.

Dragnea a insistat că nu vor fi încheiate alianţe cu alte formaţiuni politice în afara de UNPR şi ALDE. „Dacă colegii din UNPR vor agrea propunerea noastră vom semna acordul cu ei, separat, dacă cei din ALDE vor accepta propunerea noastră vom semna acordul cu ei, dar cu orice altă formaţiune politică nu vom încheia alianţe electorale“ a anunţat Liviu Dragnea la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite