Liviu Dragnea, întrevedere cu preşedintele American Jewish Committee. Ce au discutat cei doi lideri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Harris şi Liviu Dragnea. FOTO Facebook Liviu Dragnea
David Harris şi Liviu Dragnea. FOTO Facebook Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că a avut o întâlnire cu liderul American Jewish Committee, vorbind cu aesta despre Muzeul Holocaustului, dar şi despre Parteneriatul Strategic România-SUA.

„Am avut astăzi o întâlnire foarte interesantă cu domnul David Harris, preşedintele American Jewish Committee. 

Am constatat cu satisfacţie, dar şi cu oarecare surprindere, că reprezentanţii comunităţilor evreieşti din Statele Unite sunt la curent cu rolul activ României în ceea ce priveşte combaterea oricărei forme de antisemitism, xenofobie sau discriminare“, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook. 

De asemenea, liderul PSD a amintit şi de discuţia despre Muzeul Holocaustului şi Parteneriatul Strategic dintre România şi SUA. 

„Domnul Harris a fost de asemenea plăcut impresionat de colaborarea dintre autorităţile române şi organizaţiile evreieşti în realizarea proiectului Muzeului Holocaustului din #România.  Am discutat însă şi despre Parteneriatul Strategic dintre România şi #SUA, iar în acest context ne-am propus să intensificăm dialogul transatlantic. În opinia mea, a fost o întâlnire bună pentru România“,  a mai afirmat Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite