Liviu Dragnea încă mai speră la refacerea USL: Suntem dispuşi să facem foarte multe lucruri pentru ca USL să existe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepremierul Liviu Dragnea FOTO Arhiva Adevărul
Vicepremierul Liviu Dragnea FOTO Arhiva Adevărul

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Alexandria, că se fac eforturi pentru ca USL să se refacă.

„Noi sperăm în continuare ca USL să nu dispară. Încercăm şi facem tot ce este posibil ca obiectivele asumate de USL şi prezentate cetăţenilor în decembrie 2012 să fie îndeplinite pas cu pas. Suntem dispuşi să facem foarte multe lucruri pentru ca USL să existe şi eventual, dacă este posibil, să se refacă. Faptul că noi am constituit încă din noiembrie 2010 acest proiect politic, care s-a dovedit unul de succes, românii acordându-ne o încredere uriaşă, înseamnă că avem şi obligaţii", a precizat liderul social-democrat.

USL s-a rupt la centru în data de 25 februarie, dar subzistă în teritoriu, întrucât pesediştii şi liberalii se ţin reciproc în şah cu funcţiile pe care le deţin în consiliile locale sau în deconcentrate. 

Într-o scrisoare deschisă adresată liberalilor din teritoriu, senatorul PNL Adrian Bodea s-a declarat şocat de declaraţia făcută de Crin Antonescu la Vâlcea, potrivit căreia liberalii «nu pot rivaliza cu acest aparat uriaş pe care îl are PSD». „Ei, bine, nu sunt de acord cu aşa ceva. Nu vreau să aud asta din gura celui care este preşedintele meu de partid, cel care va fi, în câteva luni, preşedintele României. (...) După ruperea USL, «aparatul» PNL este demoralizat şi mulţi preferă să creadă propaganda pesedistă. (….) Toţi bocesc ca la înmormântare, prin filiale“, a arătat senatorul Cristian Bodea într-o scrisoare deschisă către liberali.

Potrivit lui Bodea, liberalii ar trebui „ori să lupte până la capăt, ori să renunţe la politică“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite