Liderul PSD, despre interdicţia cumulării pensiei cu salariul, cerută de PNL: „Să nu mai dăm legi fără să cunoaştem întregul context”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ George Călin
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va exista o discuţie în coaliţie despre proiectul de lege privind interdicţia cumulării pensiei cu salariul, pe care liberalii doresc să îl adopte. Social-democratul a precizat că vrea să vadă impactul acestei măsuri, în special în zona administraţiilor locale.

„O să mă uit şi eu pe proiectul de lege, nu este pe ordinea de zi, am întrebat şi eu liderul de grup”, a afirmat preşedintele PSD, marţi, la Parlament. 

Ciolacu a precizat că este necesar să se cunoască impactul pe care îl are o astfel de măsură. „Data trecută, în zona de administraţii locale, era un impact destul de consistent, rămâneau descoperite unităţile administrativ teritoriale mari, din municipiile reşeedinţă de judeţ. Haideţi să vedem impactul şi să nu mai dăm legi şi să luăm decizii fără să cunoaştem întregul context”, a spus social-democratul.

Conducerea PNL a discutat, marţi, în şedinţă, despre mai multe măsuri precum interzicerea cumulului pensie salariu şi majorarea vârstei de pensionare la 70 de ani, pe care le vor propune în şedinţa coaliţiei, de la ora 18.00, după cum au precizat surse liberale pentru News.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite