Liberalii pierd teren înainte de europarlamentare: încă un primar PNL a dezertat la PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania electorală pentru europarlamentare a început cu probleme pentru PNL, după ce mai mulţi membri ai formaţiunii au plecat din partid.

Primarul oraşului Săveni, Relu Tîrzioru, a anunţat că trece la PSD, iar vestea a venit chiar pe canalul oficial de comunicare al social-democraţilor.

„Nu mai sunt în PNL dintr-un motiv foarte simplu: Florin Ţurcanu şi Crin Antonescu nu m-au convins să rămân, nu m-au convins că au capacitatea să conducă aşa cum trebuie şi să respecte aşteptările celor care i-au votat. Nu m-au convins că declaraţiile lor sunt în concordanţă cu faptele lor“, a declarat Tîrzioru şi a adăugat că Ţurcanu „s-a înţeles cu PDL“.

„Am venit alături de PSD, pentru că aici putem continua ceea ce am promis când eram în USL. Eu sper că USL se mai poate reface pentru că asta au votat oamenii în 2012 şi toţi am avea de câştigat dacă am colabora“, a mai spus el.

Citeşte şi:

Ovidiu Silaghi va candida pentru un loc în Parlament din partea PSD. Ponta: Am semnat pentru Silaghi

Fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile parlamentare parţiale din partea PSD, având susţinerea premierului Victor Ponta.

Antonescu, despre Ponta: „E un om inteligent“

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, în cadrul discursului susţinut la întrunirea Delegaţiei Permanente Teritoriale PNL Tulcea, că asocierea cu PSD s-a bazat, printre altele, pe inteligenţa liderului social-democrat, Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite