Liberalii, împărţiţi după desemnarea lui Marian Munteanu. Buşoi: PNL face ceea ce aşteaptă bucureştenii; Paleologu: PNL se află într-o totală derivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţul că PNL va susţine candidatura lui Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei a stârnit reacţii diferite din partea liberalilor din planul doi. Europarlamentarul Cristian Buşoi anunţă că îl va susţine pe liderul studenţilor din 1990, în timp ce deputatul Teodor Paleologu spune: „această desemnare este o piramidală imbecilitate, semn că partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică”.

”Cu Marian Munteanu candidat, PNL arată clar că face ceea ce societatea civilă aşteaptă de la PNL să facă. PNL a luat aminte întotdeauna la ceea ce bucureştenii au cerut: după demisia Guvernului Ponta, PNL a renunţat la guvernare şi a susţinut un guvern apolitic pentru a dovedi că ascultă vocea oamenilor care protestau în stradă;  acum, după ce apar suspiciuni şi acuzaţii, candidatul PNL  se retrage fără nicio ezitare ca să nu creeze probleme de morală, dovedind că PNL face ceea ce aşteaptă bucureştenii şi respectă criteriile de integritate, chiar dacă acest lucru înseamnă o pierdere pentru partid”, se arată într-un comunicat de presă al lui Cristian Buşoi.

Teodor Paleologu a reacţionat pe Facebook: ”Nu îl voi susţine pe Marian Munteanu în calitate de candidat PNL la Primăria Capitalei. Este o piramidală imbecilitate, semn că partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică”, a scris Paleologu pe contul său. 

Comisia de unificare a PNL a decis să-l propună pe fostul lider al Ligii Studenţilor în 1989-1991, Marian Munteanu, drept candidat susţinut de partid pentru postul de primar general, propunerea urmând să fie validată de către Biroul Politic Naţional, începând cu ora 18.00.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite