Klaus Iohannis şi-a luat like-urile înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat în ultimele zile peste 20.000 de like-uri pe pagina sa de Facebook. Doar luni, peste 15.000 de internauţi şi-au exprimat aprecierea faţă de şeful statului pe reţeaua socială.

După afirmaţiile făcute în februarie, în cazul ANAF-Intact Group, internauţii l-au criticat pe Klaus Iohannis, arătându-şi dezaprobarea faţă de cele declarate. Astfel, peste 50.000 de internauţi şi-au retras like-urile de pe pagina publică a şefului statului. Treptat, şeful statului a reînceput să-şi atragă noi susţinători, însă în număr foarte mic. 

Schimbarea atitudinii din ultimele zile, adică debutul criticilor la adresa lui Liviu Dragnea şi a Guvernului Grindeanu i-au făcut pe internauţi să-şi reafirme susţinerea pentru liderul de la Palatul Cotroceni. 

În ultima săptămână peste 23.000 de internauţi au dat like paginii de Facebook a lui Klaus Iohannis, potrivit facebrands.ro Cei mai mulţi şi-au arătat aprecierea luni, zi în care şeful statului a anunţat că va iniţia un referendum pentru ca românii să se pronunţe dacă sunt de acord cu graţierea colectivă sau nu.  

Klaus Iohannis pe Facebook
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite