Klaus Iohannis a evitat din nou traficul infernal din Bucureşti. A mers cu bicicleta la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a fost surprins miercuri de jurnalişti în timp ce se ducea la serviciu pe bicicletă. Acţiunea şefului statului vine la două zile după ce acesta a efectuat o altă plimbare pe bicicletă, prin centrul Capitalei, în urma căruia a precizat că „traficul bucureştean este infernal”.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost surprins miercuri dimineaţă pedalând dinspre reşedinţa oficială, Vila Lac 2, spre Palatul Cotroceni, relatează libertatea.ro.

În urmă cu doar două zile, şeful statului a decis să se plimbe cu bicicleta prin Capitală, afirmând apoi că „traficul din Bucureşti este infernal”.

„Observând vremea splendidă de primăvară, am decis să fac o plimbare. Traficul este infernal indiferent de vreme. Se impun măsuri serioase de îmbunătăţire a infrastructurii. Aş vrea mai multă lume pe jos şi mai multă lume pe bicicletă. Am făcut 3 minute de la reşedinţă până aici, m-am salutat cu câţiva şi am văzut feţe surprinse”, le-a spus Klaus Iohannis jurnaliştilor care l-au aşteptat luni la Arcul de Triumf.

Primarul General Gabriela Firea a reacţionat ironic spunând că Bucureştiul nu se poate compara cu Sibiul care are „doar 150.000 de locuitori, cât jumătate dintr-un sector al Capitalei”.

"Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri, domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie, iar eu la Preşedinţie? Am ascultat declaraţia domnului preşedinte Klaus Iohannis. Apreciez că foloseşte bicicleta, sper că nu doar în acest scop, de a se întâlni cu presa la Arcul de Triumf, pentru că şi eu, şi familia mea folosim bicicleta. Aş mai adăuga faptul că este regretabil modul în care domnul preşedinte, ca fost primar al Sibiului, face astfel de afirmaţii, ca o persoană care nu cunoaşte din interior administraţia publică locală", a replicat luni Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite