Jurnalistul Alexandru Căutiş va candida din partea PSD la alegerile parlamentare: „Nu mă detestaţi că mă pun la încercare astfel. Sper să nu-mi fie silă de mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Alexandru Căutiş a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că va candida pe lista PSD Constanţa la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Dragi prieteni de pe Facebook, aşa cum poate aţi aflat pe surse am ocazia să candidez la parlamentare la Constanţa, din partea PSD. Eu m-am dus şi am solicitat acest lucru lui Felix Stroe, nu invers. Am suficientă minte cât să fi intuit chiar de la luarea deciziei mele că prima tentaţie a celor care află această ştire este să mă ponegrească. Dar sper ca o bună parte dintre ei să aibă răbdarea, curiozitatea şi, scuzaţi, inteligenţa de a aştepta şi explicaţiile mele“, a scris Alexandru Căutiş, pe pegina sa de Facebook.

Jurnalistul le cere cititorilor săi să nu-l critice pentru decizia sa. „Poate că oi avea şi eu ceva de spus cu gestul meu, poate că am eu însumi mai multă încredere în mine decât aveţi voi în mine şi chiar sper să nu mă dezamăgesc. Poate că mă şi iubesc eu însumi pe mine (scuzaţi pleonasmul). Vreţi să mă îndoiesc de mine doar fiindcă voi vă îndoiţi brusc de mine? Vreţi să mă urăsc doar fiindcă voi mă urâţi brusc? Nu vă cer să mai credeţi în mine sau să mă iubiţi în continuare. Vă rog însă să mă lăsaţi să-mi dau eu mie o şansă să mai cred în mine, în cel care cred că sunt, în cel care vreau să fiu, pentru mine“, a mai spus jurnalistul.

„Nu candidez pentru nimeni altcineva decât pentru mine. Eu cu mine mă voi lupta mai tare în noua postură decât cu oricare pesedist, penelist, pepizdamăsist. Sper să nu-mi fie silă de mine la final. Nu mă detestaţi că mă pun la încercare astfel. Eu voi pierde mult mai mult decât voi dacă încercarea mea este un eşec“, a conchis Căutiş. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite