Ironii la vârful PSD. „După scrierile lui Karl Marx, urmează Niculae Bădălău. Înainte de a scrie, poate e mai bine să citeşti ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a ironizat scrisoarea lui Niculae Bădălău pentru colegii din Comitetul Executiv al PSD, recomandându-i acestuia şi premierului Mihai Tudose să meargă să citească ceva înainte de a scrie.

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, le-a transmis, luni, colegilor săi din Comitetul Executiv, o scrisoare în care cere „punerea în funcţiune a mecanismelor statuare pentru conducerea colectivă a partidului”. Contactat de PSNEWS, Mihai Tudose a declarat că e de acord cu cele spuse de Bădălău. „Este o scrisoare foarte bună, e un mesaj foarte bun. Sunt de acord cu ce a spus Niculae Bădălău”, a declarat premierul Mihai Tudose, pentru sursa citată.

Scrisoarea lui Bădălău către colegi a fost ironizată de unii lideri din partid, aşa cum s-a întâmplat în cazul preşedintelui PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. 

„După scrierile lui Karl Marx, urmează Niculae Bădălău (...) Numai că talentul ăsta ideologic ca să se dezvolte la un nivel care să fie apreciat trebuie să aibă nişte elemente anterioare. Adică trebuie să fi citit vreo carte. Înainte de a scrie poate că e bine să citeşti ceva“, a declarat Dumitru Buzatu pentru Digi24.

Nu a scăpat de ironiile sale nici Mihai Tudose. „Eu cred despre domnul Tudose că este exact la acelaşi nivel ca şi domnul Niculae Bădălău din punct de vedere teoretico-ideologic“, a completat Buzatu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite