Iohannis, mesaj pentru Oana Bogdan: Refuz abordări de tip iliescian că proprietatea este un moft. Proprietatea nu e un moft, e un drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut marţi, în timpul unei discuţii cu publicul festivalului One World Romania, că proprietatea rămâne un drept care trebuie garantat de stat şi a spus că refuză abordări „de tip iliescian” potrivit cărora este „un moft”

„Proprietatea trebuie garantată de stat, trebuie să fie garantată şi clară. Am trăit o bună parte din viaţa mea într-o societate în care proprietatea nu a fost deloc garantată, nici măcar respectată, nici drepturile omului. Refuz abordări de tip iliescian că proprietatea este un moft. Proprietatea nu e un moft, e un drept şi statul trebuie să fie parte pasivă. El trebuie să garanteze proprietatea, cu tot ce înseamnă cuvântul garantare”, a declarat preşedintele.

Unul dintre membrii conducerii PLUS, Oana Maria Bogdan, care a fost prezentată de către Dacian Cioloş ca fiind „forţa motrice” a echipei, susţine renunţarea la proprietate şi spune, într-un comentariu pe Facebook, că „omenirea va reuşi să convieţuiască în armonie abia atunci când acest lucru se va întâmpla”.

„Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparţină unui om, trib, neam sau corporaţie, vom reuşi să convieţuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieţii mele”, a comentat Oana Maria Bogdan, care este membru în Biroul Naţional al PLUS.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite