Iohannis şi Blaga au discutat din nou la sediul PNL. Anterior, a avut loc o întâlnire Iohannis-Antonescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, alături de fostul lider al partidului, Crin Antonescu FOTO Mediafax
Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, alături de fostul lider al partidului, Crin Antonescu FOTO Mediafax

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, şi preşedintele PDL, Vasile Blaga, au avut o nouă întâlnire, la sediul PNL din Bulevardul Kiseleff, unde s-a aflat şi fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu.

Surse din PNL au declarat pentru Mediafax că înainte de întrevederea dintre Iohannis şi Blaga a avut loc o discuţie între actualul preşedinte interimar al PNL şi Crin Antonescu, fostul lider al partidului.

Democrat-liberalii reuniţi în şedinţa Colegiului Director au decis, luni, că doresc să facă fuziunea cu PNL "cât mai repede cu putinţă", a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga, arătând că foarte bine ar fi ca acest lucru să se realizeze până la începerea campaniei pentru prezidenţiale.

Liderii PDL şi PNL s-au întâlnit şi luni pentru a discuta despre etapele în vederea fuziunii. Iohannis şi Blaga au asigurat că se doreşte o fuziune cât mai rapidă, iar desemnarea candidatului unic la Preşedinţie să se facă până la 1 august.

Citeşte şi:

S-a înfiinţat USDD: Uniunea Socială Dan Diaconească

PLANURI În timp ce PNL şi PDL pregătesc marea fuziune de dreapta, PSD s-a aliat cu PPDD, formaţiunea patronată de Dan Diaconescu, pentru a mai păstra câteva majorităţi pe plan local.

Klaus Iohannis, preşedinte interimar al PNL: Sunt dispus să candidez la Preşedinţie dacă cineva îmi va propune

Klaus Iohannis a fost numit astăzi preşedinte interimar al PNL. După şedinţă, noul lider al liberalkilor a anunţat că viitoarele funcţii de conducere vor fi alese în mod direct la Congresul de luna viitoare, şi nu pe listă, aşa cum s-a întâmplat până acum. De asemenea, funcţia de prim-vicepreşedinte a PNL, funcţie inventată chiar pentru Klaus Iohannis, a fost desfiinţată.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite