Guşă: PSD, un partid baronizat, cu acţiuni la purtător. Fac de ruşine inclusiv istoria PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD vorbeşte acum despre un aşa-zis stat paralel pentru că liderul partidului, Liviu Dragnea, are un nou dosar la DNA, a declarat consultantul politic Cozmin Guşă la Realitatea TV. Guşă susţine că statul paralel este format, de fapt, din baroni PSD cu acţiuni la purtător.

„Cred că suntem într-un film. Real, din păcate, care s-ar putea intitula ”PSD, de-a râsu'-plânsu'". Pe de o parte, îţi vine să râzi că o structură care conduce România se dedă la asemenea scenete rupte de realitate, oameni care s-ar reclama ca fiind oameni serioşi. Îţi vine să râzi când vezi că PSD participă la asemenea simulacre, fiecare din ei ştiind că nimic din ce se discută acolo nu e conform realităţii, a precizat consultantul politic. Este şi de plâns, a explicat acesta, întrucât ei coordonează majoritatea. Au acest rol de a conduce un stat complicat de condus, iar într-o şedinţă considerată a fi serioasă se iau asemenea decizii total rupte de realitate ”, a declarat Cozmin Guşă.

”Dragnea, oricum ar fi, dacă a acceptat demnitatea de lider PSD, avea datoria să se comporte responsabil. Un Liviu Dragea responsabil le-ar fi spus colegilor că au probleme. Ar fi recunoscut că lucrurile care se spun acolo sunt destul de grave. Ar fi spus 'O să lupt pentru nevinovăţia mea, dar haideţi să ne pregătim şi de un scenariu negru'. Responsabilitatea lui de lider de partid ar fi trebuit să fie asupra menţinerii guvernării", a arătat Cozmin Guşă.

Din reacţia PSD, înţelegem că ei ştiau mereu de acest stat-paralel, dar nu l-au reclamat decât acum, când Dragnea are probleme în Justiţie, spune consultantul politic. ”Conştiinţa PSD e că liderul lor a făcut parte din acest stat-paralel, a negociat dosare alături de el, a participat alături de fosta conducere a SRI la evenimente. Ei sunt perplecşi că foloseşte partidul pentru a-şi rezolva problemele”, a explicat acesta.

„Statul paralel la care se referă ei pot să fie elemente din conducerea lui Băsescu, care într-adevăr s-a conturat ca o grupare de acest fel, însă asta a trecut de mult. Azi, acest stat-paralel este mai degrabă un stat controlat de baroni prin aceste acţiuni la purtător, ei devalizând bugetele locale în favoarea unor firme”, a explicat consultantul politic.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite