Grupul pentru România: imagini cu Marian Munteanu, alături de Stegarul dac şi Ilie Şerbănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Munteanu este membru fondator al Grupului opentru România FOTO certitudinea.ro
Marian Munteanu este membru fondator al Grupului opentru România FOTO certitudinea.ro

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, membru-fondator al „Grupului pentru România“, apare în mai multe fotografii alături de Ilie Şerbănescu, actorul Florin Zamfirescu, şi stegarul dac.

Imaginea cu Marian Munteanu, alături de Florin Zamfirescu, Ilie Şerbănescu, Constantin Cojocaru şi stegarul dac, a fost publicată pe site-ul certitudinea.ro, spre ilustrarea articolului „Comunicat. Grupul pentru România (GpR) despre identitatea traco-geto-dacică”, potrivit înliniedreapta.net.

Într-o altă fotografie de la întâlnirile „GpR”, alături de Marian Munteanu apare şi liderul prorus al partidului Noua Dreaptă, Tudor Ionescu.

Marian Munteanu

Marian Munteanu a vorbit, în ianuarie, la Realitatea TV, despre înfiinţarea „Grupului pentru România“, care a luat naştere, în 10 Decembrie, şi care îşi propunenea „să încurajeze dialogul, dezbaterea şi căutarea de soluţii“ şi "să asigure restabilirea drepturilor de proprietate ale românilor asupra ţării lor, să apere valorile identitare ale civilizaţiei româneşti".

„Cum dragul nostru prieten Florin Zamfirescu a zis, nu numai că nu este un grup închis, ci dimpotrivă. Este un grup care îşi propune să încurajeze dialogul şi dezbaterea şi căutarea de idei. Avem nevoie de acest spirit de unitate şi de dialog, de dezbatere serioasă şi m-am apropiat cu toată dragostea. Am întâlnit acolo prieteni vechi şi dragi, şi oameni de mare calitate. Nu este obligatoriu ca toţi să fim neapărat de acord unii cu alţii cu privire la toate problemele ci la o problemă fundamentală, aceea că suntem proprietari în această ţară şi dorim să ne apărăm calitatea de proprietari în România“, spunea Marian Munteanu, la Realitatea TV, în ianuarie 2016.

„Eu unul voi sluji cu toată prietenia eforturile coagulate ale acestor oameni, care împreună, sunt convins, vor avea un cuvânt de spus în dezbaterea publică din ţara noastră. Noi încurajăm toate grupurile cetăţeneşti, civice, toate grupările de oameni preocupaţi de aceste probleme. Să încercăm să comunicăm, să fim alături, să oprim această dezbinare pe care, unii, au întreţinut-o sistematic. O putem opri prin dialog şi printr-un spirit românesc“, a concluzionat Marian Munteanu.

Marian Munteanu a fost desemnat, marţi, de PNL drept canddiatul partidului la Primăria Capitalei, decizie care a însemnat, inclusiv, înscrierea acestuia în PNL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite