Gorghiu, primită de John McCain în SUA: „România are prieteni în SUA“. McCain: „Alina Gorghiu - un mare lider pentru următoarea generaţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul republican american, John McCain, a postat o fotografie, pe contul său de Twitter, în care apare alături de copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, aflată într-o vizită în SUA, despre care spune că este „un mare lider pentru următoarea generaţie“. În întâlnirea pe care au avut-o, Alina Gorghiu şi John McCain au discutat, printre altele, despre lupta anticorupţie şi reformarea clasei politice.

„O bună întâlnire cu Alina Gorghiu, noul copreşedinte al partidului de centru-dreapta, PNL - un mare lider pentru următoare generaţie“, este mesajul lui John McCain, care însoţeşte fotografia postată pe contul său de Twitter.

Coprepreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a distribuit postarea lui John McCain, precizând subiectele de discuţie pe care le-au abordat. „Am discutat cu senatorul John McCain - aflat la al cincilea mandat în Congresul SUA şi una dintre cele mai importante voci din politica americană pe chestiuni militare şi de securitate internaţională – despre nevoia ca România să fie un factor de stabilitate în regiune, în contextul crizei ruso-ucrainene, despre parteneriatul ţării noastre cu NATO şi despre parteneriatul strategic cu Statele Unite. Am abordat, de asemenea, subiecte de interes intern, precum reforma clasei politice din România, lupta anticorupţie şi finanţarea campaniilor electorale. Pot să afirm cu încredere că România are prieteni în Statele Unite ale Americii“, a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite