Gheorghe Ştefan: „Elena Udrea, şi nu Vasile Blaga este un pericol pentru USL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ştefan o susţine pe Elena Udrea în competiţia pentru şefia PDL Foto Adevărul
Gheorghe Ştefan o susţine pe Elena Udrea în competiţia pentru şefia PDL Foto Adevărul

Liderul PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, a  explicat de ce o susţine pe Elena Udrea şi nu pe Vasile Blaga în lupta pentru şefia PDL: Udrea reprezintă un pericol pentru USL iar Vasile Blaga nu reprezintă.

„Nu înţeleg de ce, la alegerile parlamentare, toţi liderii USL (Ponta, Antonescu, Constantin, Fenechiu, Oprişan etc), au fost la Roman pentru a face presiune împotriva Elenei Udrea, pe când la Timiş, acolo unde a candidat Vasile Blaga, preşedintele partidului, nu a fost nimeni să se raporteze la el.  Este clar că Elena Udrea, şi nu Vasile Blaga, este un pericol pentru USL“, a comentat  primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Ştefan a mai punctat că din cadrul filialelor PDL există semnale că delegaţii din Convenţie nu sunt aleşi conform deciziei CNC.

„Nu vrem să ajungem ca pe timpul lui Stalin, când nu conta cine vota, conta cine numără“, a avertizat Ştefan.

„Imediat după alegerile pentru preşedinţia PDL din 14 mai 2011, semnatari ai moţiunii Blaga au plecat spre USL şi au dărâmat Guvernul PDL, iar acum un primvicepreşedinte pus în funcţie de Blaga anul trecut pleacă la PNL. Trebuie ca aceste intamplari să ne dea de gândit, avem nevoie de un lider care să coaguleze oameni valoroşi în PDL, nu de un lider care să conducă partidul spre disoluţie“, a argumentat Ştefan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite