Firea, atac la Dragnea şi Codrin Ştefănescu: Un domn venit de la PRM şi unul venit de la PDL conduc PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general, Gabriela Firea, a avut, luni, un atac foarte dur la adresa lui Codrin Ştefănescu şi a lui Liviu Dragnea, afirmând că PSD a ajuns să fie condus de o persoană venită din PRM şi de una venită de la PDL.

„Da (n.r.- Codrin Ştefănescu mi-a cerut demisia). Un domn venit de la PRM conduce PSD, alături de alt domn venit de la PDL, au ajuns să conducă PSD. E o pagină neagră pentru istoria PSD. Îmi voi continua activitatea de primar general. Probabil că va fi mai greu, dar fac apel la consilierii generali să votezecu gândul l cei care i-au ales“, a declarat Gabriela Firea. 

Primarul Capitalei a anunţat că mai are nici funcţia de preşedinte al PSD Ilfov. Mai mult, aceasta  a spus că, după ce în CEx s-a decis dizolvarea conducerii Organizaţiei PSD Ilfov, nu mai avea rost ca ea să rămână pe postul de vicepreşedinte al partidului pentru regiunea Bucureşti-Ilfov.

„Nu puteam să rămân vicepreşedinte pe regiunea Bucureşti-Ilfov. Mi se pare o măsură nedreaptă. Este tot o răzbunare. Domnul Dragnea a vrut să scape de mine din CEX. Am închis un capitol din viaţa mea. Sunt simplu membru. Nu mă leg cu lanţurile de funcţii. Am spus publicului că nu există susţinere pentru proiectele Capitalei. Şi de atunci a început un tăvălug împotriva mea. Este un rău pe care îl facem bucureştenilor. Tot ceea ce am afirmat susţin în continuare cu tărie“, a declarat Firea. 

Întrebată dacă a fost vreun coleg solidar cu ea, Gabriela Firea a spus că „au fost câţiva colegi: Paul Stănescu, Tudose, Ciolacu, domnul Negoiţă. Şi Paul Stănescu a pierdut pe nedrept funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării“. 

Totodată, primarul Capitalei a confirmat faptul că Ştefănescu i-a cerut demisia: „Un domn venit de la PRM conduce PSD alături de alt domn devenit de la PDL. E o pagină neagră pentru istoria PSD. Îmi voi continua activitatea de primar general. Probabil că va fi mai greu, dar fac apel la consilierii generali să votezecu gândul l cei care i-au ales“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite