FOTO Victor Ponta a participat, la Paris, la reuniunea informală a şefilor de guverne social-democrate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Italiei, Matteo Renzi şi premierul Victor Ponta Sursa Facebook Victor Ponta
Premierul Italiei, Matteo Renzi şi premierul Victor Ponta Sursa Facebook Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a participat, sâmbătă, la invitatia preşedintelui Franţei, François Hollande, la reuniunea informală a şefilor de guverne social-democrate din statele Uniunii Europene.

Ponta a arătat că România cere ca în viitorul program al CE să fie incluse reguli foarte clare care să sprijine creşterea economică şi crearea de locuri de muncă, dar şi de nediscriminare a cetăţenilor români, precum şi un portofoliu important de comisar european pentru România, în condiţiile în care nu poate fi păstrat mandatul de la Agricultură.

Premierul Victor Ponta a anunţat, sâmbătă, că i-a solicitat preşedintelui Traian Băsescu mandatul de a reprezenta România la reuniunea Consiliului European (CE), programată pentru săptămâna viitoare, şi că, deocamdată, nu a primit un răspuns din partea acestuia.

„Am cerut deja, în mod oficial, mandatul de a merge. Pe 26 iunie va fi un consiliu dedicat în exclusivitate programului viitoarei Comisii Europene, deci pentru următorii cinci ani, şi atunci e normal să consider, dacă vorbim de viitori cinci ani, ar trebui să particip“, a spus Ponta la Antena 3, citat de Mediafax.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite