Florian Coldea, audiat în Comisia SRI mai târziu din cauza unei răceli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Foto: Mediafax
Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Foto: Mediafax

Preşedintele Comisiei de control al activităţii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a anunţat luni că audierea lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, se amână cu o săptămână deoarece acesta ar fi răcit.

Claudiu Manda, preşedintele comisiei de control al activităţii SRI, a anunţat că audierea de marţi a lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, se amână cu săptămână din cauză că acesta ar fi răcit.

Până acum, comisia i-a mai audiat pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe fostul şef al SRI, actualul ambasador în Statele Unite, George Maior. La rând se aşază Florian Coldea şi Traian Băsescu.

“Atât în ceea ce-l priveşte pe domnul Tăriceanu, cât şi pe domnii Coldea, Maior şi Băsescu, sunt aspecte de lămurit. În ceea ce-i priveşte pe domnii Coldea şi Maior, perioada cât au condus SRI, funcţionarea SRI, chestiunile interne, inclusiv elemente punctuale în care invitaţii la Comisie au spus chestiunile acestea punctuale, discuţii avute, de intervenţii avute şi sigur că acest lucru ar trebui verifiat - dacă s-au întâmplat şi în ce context s-au întâmplat”, declara Claudiu Manda în luna februarie.

Preşedintele Comisiei de control al SRI preciza la finalul lunii octombrie 2017 că Florian Coldea este în prezent ofiţer în rezervă şi angajat cu contract civil la Academia Naţională de Informaţii. Cu toate acestea, Manda declara atunci că nu este clar dacă Florian Coldea a îndeplinit toate criteriile pentru a fi cadru didactic la respectiva instituţie de învăţământ.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite