Dragnea refuză să spună dacă a participat la chermezele SRI: N-am fost niciodată la zilele onomastice ale lui Maior şi Coldea. Prea multe vorbe despre securişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu a fost la nicio zi onomastică a fostului şef-adjunct al SRI, Florian Coldea, şi nici la cea a lui George Maior, fost şef al SRI. Pe de altă parte, acesta a refuzat să spună clar dacă a fost sau nu la vreo petrecere organizată de SRI în anii trecuţi.

„Nu am fost la nicio zi onomastică a lui Maior sau Coldea“, a declarat Liviu Dragnea, după ce şeful Comisiei SRI , Claudiu Manda, a afirmat că George Maior le-a spus la audieri că ldierul PSD participase la petreceri organizate de membri ai SRI. Pe de altă parte, Dragnea a evitat să spună dacă a fost sau nu la aceste petrecri. 

„Maior a cam zis nu. Ce dezvăluiri a făcut (n.r.-la audierile Comisiei SRI). Nu ştie, nu a auzit, nu e adevărat. Astea sunt minciuni. Prea multe vorbe despre securişti“, a completat liderul PSD. 

Pe de altă parte, acesta a avut o replică dură la adresa lui Codrin Ştefănescu. „Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară explicaţii de la camaradul său şi asociatul său Gabriel Oprea, care nu are legătură cu sistemul. Eu voi spune în comisia SRi tot ceea ce ştiu. Nu voi merge nici cu jumătăţi de adevăruri ca George Maior, nici cu minciuni ca alţii“, a mai afirmat Dragnea 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite