Firea, atacuri la Dragnea, pe tema noului ministru al Educaţiei. Ce spune despre Ecaterina Andronescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea. FOTO Inquam Photos
Gabriela Firea. FOTO Inquam Photos

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, la Parlament, că senatorului PSD Ecaterina Andronescu i-a fost promisă susţinerea pentru preluarea conducerii organizaţiei social-democrate din Bucureşti, doar după ce a început atacurile la adresa sa şi a încetat criticarea lui Liviu Dragnea.

Întrebată cum comentează faptul că senatorul PSD Ecaterina Andronescu a acceptat să fie propusă într-un Guvern despre care spunea că este cel mai slab Cabinet pe care l-au avut social-democraţii, Gabriela Firea a spus că liderul PSD Liviu Dragnea doreşte să-i arate „pisica”.

„Este decizia domniei sale. Uşor m-a surprins şi pe mine. Amintiţi-vă că doamna Andronescu a fost propusă la portofoliul Educaţiei de organizaţia PSD Bucureşti, dar atunci a fost respinsă această candidatură şi dna Andronescu pe bună dreptate a fost afectată. După acel moment a fost eliminată şi de la comisia senatorială pentru Educaţie şi de asemenea ne-a transmis că s-a simţit umilită, iată că în acest moment politic mai învolburat în care i s-a promis dnei Andronescu susţinere pentru preşedinţia PSD Bucureşti i se oferă şi funcţia de ministru. Ca să vedeţi cât de mult contează pentru  Dragnea o conduită profesională şi o demnitate politică. Acum câteva luni doamna Andronescu nu era bună la Educaţie, acum este bună doar pentru a-i arăta pisica dnei Firea. Nu mă sperie nicio pisică”, a declarat Firea, citată de Mediafax.

Anterior, Firea a spus că îşi aşteaptă sentinţa la Comitetul Executiv PSD şi că nu vor fi surprize în privinţa situaţiei sale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite