Eurodeputat PSD, atac dur la adresa Olguţei Vasilescu: Faptul că spui „tramvai“ în loc de „travail“ arată multe lucruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. FOTO Mediafax
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. FOTO Mediafax

Cătălin Ivan, europdeputat ales pe listele PSD în 2014, a lansat un atac dur la adresa Liei Olguţa Vasilescu, după ce aceasta a afirmat despre Sorin Moisă, proaspăt demisionar din PSD, că ar fi un „securist mititel şi neînsemnat“.

„Faptul că pe Sorin Moisă nu-l ştie Olguţa Vasilescu, nici nu e o problemă (...) Discuţiile pe care le-ar putea avea depăşesc cu mult capacitatea de înţelegere a Olguţei Vasilescu. Faptul că spui «tramvai» în loc de «travail», spune multe lucruri. Se presupunea că dacă vine în PSD, te mai cizelează, dar n-a fost cazul pentru ea“, a declarat Cătălin Ivan, la Realitatea TV. 

Racţia vine după ce Lia Olguţa Vasilescu l-a făcut pe Sorin Moisă „securist mititel“, în urma demisiei celui din urmă din PSD şi anunţarea apropierii de PPE. 

„Eu am auzit prima oară de el atunci când sistemul îl dădea varianta de premier şi am raspuns unui post tv ca nu are cum pentru ca nu e nici măcar membru de partid. Asta pentru ca, repet, eu nu auzisem de el.", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook, la scurt timp după anunţarea demisiei de către Moisă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite