Eugen Pîrvulescu a fost reales în fruntea PNL Teleorman. Filiala rămâne alături de Ludovic Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Pîrvulescu, alături de Ludovic Orban şi Cristi Barbu. FOTO: Facebook/ Ludovic Orban
Eugen Pîrvulescu, alături de Ludovic Orban şi Cristi Barbu. FOTO: Facebook/ Ludovic Orban

Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu a fost ales din nou în funcţia de preşedinte al PNL Teleorman. Alături de acesta, Costel Barbu a obţinut funcţia de prim-vicepreşedinte. Filiala PNL Teleorman a adoptat joi şi o rezoluţie de susţinere a lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Preşedinte al filialei PNL Teleorman a fost reales Eugen Pîrvulescu, cu 467 voturi. Contracandidatul său, Florică Mara, a obţinut 23 de voturi. Funcţia de prim-vicepreşedinte a fost ocupată de Costel Barbu. 

Filiala PNL Teleorman, la propunerea lui Barbu, care este de altfel şi un apropiat al lui Ludovic Orban, a dat încă un vot de susţinere a actualului preşedinte PNL la Congresul din toamnă. Încă din ianuarie anul acesta, Costel Barbu anunţase că filiala va rămâne alături de Ludovic Orban, cel are a dus partidul la guvernare: „Şi-a asumat responsabilitatea de a guverna o ţară care se confrunta cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populaţia cât şi mediul de afaceri, reuşind împreună cu echipa sa performanţe remarcabile”.

PNL Teleorman are 129 de delegaţi aleşi, fiind una dintre filialele fruntaşe la Congresul din toamnă. În urma votului de joi, Ludovic Orban i-a felicitat pe cei care au câştigat conducerea filialei şi a salutat votul prin care s-a adoptat o nouă rezoluţie de susţinere a candidaturii sale la şefia partidului. 

„Am fost astăzi în Organizaţia PNL Teleorman, una dintre cele mai apropiate mie, indiferent cine a condus-o. Felicit votul de reconfirmare pentru aceeaşi conducere care a obţinut printre cele mai bune rezultate din ţară, avându-i pe Eugen Pârvulescu preşedinte şi pe Cristi Barbu, prim-vicepreşedinte. Am fost onorat, de asemenea, de votul unanim dat, tot astăzi, în Comitetul de Coordonare al Filialei PNL Teleorman, prin care a fost adoptată rezoluţia de susţinere a candidaturii mele pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Le-am transmis colegilor mei liberali, în contextul Congresului din septembrie, că sunt primul lider al unui partid politic de dreapta care a reuşit să dărâme un Guvern PSD, PDSR, FSN, FDSN prin moţiune de cenzură.  Prin această demitere, practic, am şubrezit PSD şi am dat posibilitatea Partidului Naţional Liberal să se lupte de pe picior de egalitate”, a scris Ludovic Orban pe Facebook, joi, după alegerile din filiala PNL Teleorman. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite