Elena Udrea, în vizită la stareţul care i-a prezis că va ajunge preşedintele României: „Şi eu cred acelaşi lucru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a vizitat Cetatea de Scaun a Sucevei FOTO David Muntean
Elena Udrea a vizitat Cetatea de Scaun a Sucevei FOTO David Muntean

Preşedintele PMP Elena Udrea l-a vizitat pe stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, (Suceava), părintele care a prezis că ea va fi următorul preşedinte al României.

„Am văzut previziunea acestuia şi, având în vedere că şi eu cred acelaşi lucru, de asta sunt în competiţie, o să mergem până acolo. Când vine de la un om atât de credincios are altă greutate“, a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.

Părintele Ioil (85 de ani), stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, judeţul Suceava, a vorbit în faţa credincioşilor despre următorul om care va sta la cârma României. Acesta a mărturisit, potrivit i s-a arătat într-o carte că viitorul preşedinte al României va fi o femeie, iar aceasta va fi Elena Udrea.

Aflată în vizită la Cetatea de Scaun a Sucevei, care este restaurată printr-un proiect finanţat prin POR şi care a fost semnat de ea în 2010, Elena Udrea a susţinut şi o conferinţă de presă în cadrul căreia a declarat că în acest an campania electorală va fi „bezmetică, periculoasă, haotică“.

„Dacă mă uit la aceşti veseli iresponsabili, de fapt nici veseli nu sunt pentru că nu e nimic amuzant aici, Tăriceanu şi Ponta, cum flutură iarăşi ideea suspendării şi înţeleg că au avansat azi pe această idee, (campania electorală - n.r.) va fi bezmetică, periculoasă, haotică. Periculoasă pentru România pentru că nu mai poate fi vorba măcar de iresponsabilitate. Să fie nebunie? Să vrei să-l suspenzi pe preşedintele României cu două luni înainte de terminarea mandatului. Care să fie logica?“, a declarat liderul PMP, după cum notează Mediafax. 

Udrea a mai spus că această acţiune de suspendare a preşedintelui a fost declanşată când România este într-un context internaţional instabil din punct de vedere politico-militar: „Abia ne-am întors de la NATO, unde am obţinut garanţii suplimentare de securitate prin înfiinţarea acelui comandament NATO pe teritoriul României, că în ţară unii strigă să-l suspendăm pe preşedintele României. Ce or zice cei din afară, că suntem o ţară de nebuni“, a spus Elena Udrea.

Totodată, Udrea a precizat că nu este exclusă posibilitatea ca Dan Voiculescu să obţină graţierea din partea preşedintelul interimar, dacă Traian Băsescu va fi suspendat.

„Mă aştept ca în situaţia în care Traian Băsescu va fi suspendat, în perioada de suspendare, chiar să vedem graţieri din partea domnului Tăriceanu. Adică domnul Tăriceanu ca să facă pe plac trustului domnului Voiculescu ar fi în stare inclusiv să-l graţieze pe aceasta. Adică dacă eşti tu în stare să-l suspenzi pe preşedinte dintr-o dată, de ce nu ai face şi asta“, a explicat Udrea.

De asemenea, liderul PMP crede că în perioada aceasta se vor petrece lucruri periculoase şi grave pentru ţară. „Se vor întâmpla lucruri periculoase, lucruri grave, dar probabil că sunt ultimele două luni de nebunie ale acestor oameni pentru că votul românilor cu siguranţă îi va sancţiona. S-au săturat românii de atâta lipsă de responsabilitate, de atâta lipsă de luciditate la liderii care conduc astăzi ţara din partea USL“, a conchis Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite