Elena Udrea: „Este o onoare să fii comparat cu Traian Băsescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea s-a declarat onorată de comparaţia cu Băsescu FOTO Arhiva
Elena Udrea s-a declarat onorată de comparaţia cu Băsescu FOTO Arhiva

Întrebată, în cadrul unei conferinţe de presă la Alba Iulia, dacă uneori se simte „Traian Băsescu în fustă”, Elena Udrea a răspuns că este o onoare să fie comparată cu preşedintele.

Elena Udrea a participat, vineri seară, la Alba Iulia, la o întâlnire cu membrii PDL din Alba, în cadrul căreia şi-a prezentat moţiunea cu care candidează pentru preşedinţia partidului. La întâlnire au participat aproximativ 150 de persoane, printre care şi liderii organizaţiei judeţene a PDL, în frunte cu preşedintele PDL Alba, Mircea Hava.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a comentat, în 12 februarie, răspunzând unei întrebări, cele două candidaturi anunţate pentru şefia PDL, el spunând că Elena Udrea a fost întotdeauna „un Traian Băsescu în fustă", iar Vasile Blaga „nu mai există".

„Pentru un om politic care îşi defineşte cariera ca fiind un luptător este o onoare să fii comparat cu Traian Băsescu, un politician care toată cariera lui politică s-a luptat pentru lucrurile în care a crezut. Mă simt în această campanie ca fiind într-o competiţie adevărată, o competiţie dificilă în care trebuie să convingi membrii de partid. Mă bucur că oamenii nu vor să dea girul pur şi simplu unor persoane, ci vor să asculte ce are fiecare de spus", a spus Elena Udrea, candidată la şefia PNL.

Mediafax a relatat că Elena Udrea s-a declarat influenţată „foarte mult" de personalitatea politică a lui Traian Băsescu.

„Sunt un om politic care s-a format la şcoala politică a lui Traian Băsescu şi este un lucru cu care mă mândresc. Au contat foarte mult lucrurile pe care le-am aflat de la preşedinte, aşa cum s-a întâmplat şi cu foarte mulţi colegi care sunt în PDL şi care au învăţat politică de la preşedinte", a spus Udrea.

Elena Udrea a mai afirmat şi că PDL are nevoie de parteneriatul cu preşedintele Traian Băsescu, iar dacă va ajunge în fruntea partidului va continua acest parteneriat.

„Dacă voi fi preşedintele PDL îmi doresc ca parteneriarul cu Traian Băsescu să continue chiar şi după 2014", a afirmat Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite