Elena Udrea, despre Revelionul alături de preşedinte: „Un meniu rafinat, muzică şi mai ales dans”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia prezidenţială a petrecut Revelionul alături  de familia Elenei Udrea FOTO Captură RTV
Familia prezidenţială a petrecut Revelionul alături  de familia Elenei Udrea FOTO Captură RTV

După noaptea dintre ani, preşedintele Traian Băsescu a ieşit la o plimbare prin Covasna alături de familia Elenei Udrea, dar şi de cea a primarului de la Arad, Gheorghe Falcă. Elena Udrea a dat şi câteva detalii despre noaptea de Revelion şi a lăudat meniul cu care au fost primiţi invitaţii la hotelul unde au fost cazaţi.

„Revelionul s-a terminat, am început un an nou cu dorinţa ca 2013 să fie mai bun decât cel care s-a dus. La Covasna, turiştii au petrecut şi s-au bucurat de tot ceea ce gazdele ne-au pregătit: un meniu rafinat, muzică şi mai ales dans. Am avut şi foc de artificii şi am ciocnit cu toţi cei din restaurant şampanie la miezul nopţii", scrie Udrea pe Facebook.

„Dar, pentru mine, cea mai mare satisfacţie au fost cuvintele de apreciere ale oamenilor, turişti sau localnici, faţă de lucrurile pe care le-am făcut pentru Covasna, pentru tot turismul balnear, pentru pârtiile de schi, pentru proiectele din secuime. Aşa că astăzi vreau să fiu şi eu turist şi mă voi bucura de frumuseţea naturii de aici, de aerul curat, dar şi de un gulaş unguresc", adaugă ea.

Elena Udrea mai scrie că poate va face în cursul zilei o vizită şi la Centrul de Sănătate al hotelului, care beneficiază de apele minerale şi mofetele de care dispune Covasna.

„Şi cum se spune că ce faci în prima zi din an faci tot anul, nu m-aş supăra dacă în 2013 aş face mai mult turism în România, ceea ce vă recomand tuturor. La mulţi ani! Şi nu uitaţi, Explore the Carpathian Garden!:)", încheie aceasta.
 
Preşedintele Traian Băsescu a ieşit, marţi, la o plimbare în staţiunea Covasna, împreună cu soţia sa, Maria, cu primarul din Arad Gheorghe Falcă şi familia acestuia, şeful statului ţinând-o la un moment dat de mână pe fiica lui Falcă, iar alături de ei s-au plimbat şi Elena Udrea şi soţul acesteia.

A fel ca şi în alţi ani, preşedintele Traian Băsescu a ales să îşi petreacă Revelionul alături de o parte a liderilor PDL. Anul  acesta, unul dintre apropiaţii preşedintelui a fost Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite