Ecaterina Andronescu, acuzată că a trecut pe roşu. „Aşa e când eşti la putere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andi Cârlan povesteşte, pe Facebook, că noul ministru al Eduaţiei, Ecaterina Andronescu, conduce imprudent în trafic. Incidentul ar fi avut loc joi, pe Splaiul Independenţei din Bucureşti, în zona Spitalului Universtar.

„Vine lansată pe Splai, mă depăşeşte pe linie dublu continuă, merge vreo 20 de metri pe contrasens, taie faţa unuia şi se opreşte. Ajung în dreapta ei şi o văd - duamna Ecaterina Andronescu bre. Pornim, şi la următorul semafor trece pe roşu plin, că aşa e când eşti la putere. Te doare la caşchetă de legi şi de fraierii care le respectă”, a povestit Andi Cârlan.

„M-am uitat cu mare atenţie, că mi s-a părut din prima că e ea”, a adăugat el.

„A ieşit din Politehnică - 2 sensuri de mers. A intrat pe Splai, unde s-a petrecut întâmplarea - 2 sensuri de mers. Apoi a trecut pe roşu la podul Cotroceni unde am reuşit să-i fac poză”, a mai relatat şoferul.

În comentarii, un alt bărbat a spus că senatorul PSD circulă cu viteză şi prin parc: „Să vezi cu ce viteză circulă prin parcul Politehnicii, când tu te plimbi cu copiii pe acolo. Când i-am bătut obrazul, a oprit, a dat înapoi şi mi-a zis că ea în 30 de ani n-a avut nicio amendă luată. Normal, cine să i-o dea!?”.

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite