Ecaterina Andronescu: În campania electorală am avut oferte de la PRU. Sebastian Ghiţă m-a sunat de mai multe ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a povestit, într-o intervenţie la Antena 3, cum în timpul campaniei electorale a fost curtată de Sebastian Ghiţă pentru a candida pe listele PRU la parlamentare, dar a refuzat, comunicându-i şi lui Liviu Dragnea intenţile fostului lor coleg de partid.

„În campania electorală, am avut oferte de la PRU să merg în acest partid. Domnul Sebastian Ghiţă m-a sunat şi i-am zis că nu pot să fac acest lucru. Mi-a promis că voi fi prima pe listă pentru Senat. I-am spus şi domnului Liviu Dragnea. Sebastian Ghiţă m-a sunat de mai multe ori şi, de fiecare dată, i-am zis acelaşi lucru: că nu vreau. Apoi, m-am dus la domnul Dragnea şi i-am zis că dacă intenţia PSD este să plec în acest fel... nu voi face ast“, a declarat Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

Senatoarea a punctat faptul că ar fi putut exista posibilitatea ca partidul să nu o mai vrea pe liste, însă ea a rămas alături de social-democraţi. „Nu ştiu dacă era un joc. Aşa se auzea: că PSD nu mă va pune pe liste. Şi i-am spus domnului Dragnea că nu este nicio problemă dacă nu voi fi pe liste pentru alegeri. Nu voiam să fiu, cu orice preţ, pe listă“, a completat Andronescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite