EBA, atac la Dragnea: Nu poate vreun decident politic, cu mustaţă sau fără, să ne spună că eu şi copiii nu formăm o familie, chiar dacă eu sunt necăsătorită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Băsescu şi copiii ei        FOTO Facebook
Elena Băsescu şi copiii ei        FOTO Facebook

Elena Băsescu s-a decis să-şi  spună părerea despre referendumul pentru familia tradiţională, într-o postare pe Facebook.

“Nu poate niciodată vreun decident politic, cu mustaţă sau fără, să ne spună că eu, Anastasia, Sofia şi Traian Junior nu formăm o familie, chiar dacă eu sunt necăsătorită. Solutia constituţională găsită nu va rezolva situaţia.

Având în vedere că, în codul civil, se vorbeşte despre faptul că familia are dreptul la ocrotire din partea societăţii şi a statului, iar familiile monoparentale sunt, de cele mai multe ori, cele mai vulnerabile, problematica nu mi se pare deloc lămurită.

Ca întotdeauna când am avut ocazia, mi-am exprimat opţiunea pe o temă importantă pentru societate. Pe de o parte, votul liber exprimat este sufletul oricărei democraţii. Pe de altă parte, politicienii au frica votului, iar semnalul transmis de societate este extrem de puternic”, arată pe Facebook Elena Băsescu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite