Dragnea, supărat pe Victor Ponta: „Nu mai e foarte stabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat duminică seara, la Antena 3, pe premierul Victor Ponta pe motiv că acesta a demisionat din fruntea partidului fără să îl consulte.

Fostul preşedinte executiv al PSD  a povestit cum a aflat despre decizia lui Ponta de a demisiona.

„M-a sunat cineva şi mi-a zis, n-am crezut. Mi-a zis că a apărut pe Facebook. Nu s-a consultat cu mine. Noi am avut mai multe discuţii de când a fost să-şi opereze genunchiul la Istanbul. Era foarte frământat şi îl înţeleg. A avut motivele lui. Cred că a făcut o greşeală. Toate motivele care au stat la baza acestei decizii sunt argumentate“, a spus Dragnea, care s-a declarat totuşi „dezamăgit“ şi „supărat“ de hotărârea luată de Ponta.

„Îl înţeleg, trece printr-o perioadă foarte grea şi nu mai este foarte stabil şi îl înţeleg. Nu am o problemă cu Victor Ponta. E, totuşi, preşedintele PSD, cel mai mare partid din România, un partid aşezat, care are nevoie de o conducere fermă şi foarte clară“, a mai spus Dragnea.

Totodată, Dragnea a subliniat că funcţia de preşedinte interimar nu există în Statutul PSD şi a arătat că se poate discuta doar despre „preluarea interimară a atribuţiilor, pe o perioadă limitată“.

„Un interimat prelungit un an şi jumătate poate să nu dea stabilitatea dorită. Ne adunăm miercuri şi vorbim. Plus că nu este statutar“, a arătat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite