Dragnea, aţi pierdut „bătălia“ cu poporul român. Fugiţi, până nu e prea târziu!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele întâmplate seara trecută reprezintă sinuciderea politică a regimului Dragnea. Din cauza a 30-40 incitatori, ultrasi sau ce-or fi fost, regimul Dragnea s-a răzbunat pe 100.000 de oameni nevinovaţi, copii, fetiţe, mame cu copii în braţe, adolescente, ziarişti, oameni simpli, obişnuiţi, care credeau că trăiesc într-o democraţie. Şubredă, dar democraţie.

Plecaţi rapid, în dimineaţa aceasta, pentru a întrerupe luptele români-români. Asta aţi reuşit. Să trimiteţi jandarmii să-şi gazeze rude, prieteni, concetăţeni, oameni cu singura „vină” de a fi crezut că trăiesc într-o ţară normală şi civilizată.

Înţelegeţi că lumea s-a schimbat. Memoria telefoanelor mobile va alimenta zeci de filme şi cărţi despre violenţele gratuite din 10 august. Sute de emisiuni de radio şi televiziune. Veţi fi acoperiţi cu noroiul urii mai ceva decât aţi acoperit voi mulţimea de manifestanţi paşnici cu gaze lacriomogene. Nu poţi „pedepsi” 100.000 de români cu gaze, tunuri cu apă, grenade, şi să scapi cu nişte scuze. Singura scăpare este să fugiţi care încotro: Brazilia, Madagascar, Costa Rica.

Dacă mai staţi, veţi fi anchetaţi, judecaţi, pentru tentativă de omor, pentru agresarea gratuită a 100.000 de cetăţeni români, care-şi manifestau paşnic păsurile şi nemulţumirile.

Încă odată. Dacă nu dispăreţi, dacă generaţi în continuare războiul fratricid români-români, veţi înfunda puşcăria pentru ani buni. Că aşa e în democraţie.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite