Dragnea, despre Florin Roman: Există bani alocaţi pentru Monumentul Unirii, greva foamei nu are obiect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că greva foamei declanşată de deputatul PNL Florin Roman nu are obiect, deoarece banii necesari construirii Monumentului Unirii de la Alba Iulia au fost alocaţi.

"Mie îmi pare rău că a ajuns la situaţia asta, dar îi spun cu toată seriozitatea că poate căuta alte motive de protest, pentru că nu are. În legătură cu aceste amendamente susţinute de UDMR am spus din vară poziţia şi nu mi-am schimbat-o şi mai vorbeşte despre Centenar. Din iulie 2017 am avut o discuţie cu noul guvern şi ministrul Culturii a fost deja la Alba Iulia, a obţinut acordul tuturor părţilor implicate (... pentru locaţia finală. În iulie 2017 devizul a fost actualizat, iar la rectificarea bugetară s-au inclus deja bani pentru acest monument. Deci exista bani alocaţi. Am mai spus public, am sperat că aude şi dl deputat. Dar noi discutăm acuma de un protest pentru un lucru deja realizat şi care a fost realizat dinainte de a începe aceste discuţii", a declarat Liviu Dragnea.

El a precizat că Roman ar trebui să găsească alte motive de protest.

Deputatul PNL Florin Roman a intrat luni, la ora 15:00, în greva foamei în semn de protest faţă de faptul că Guvernul nu alocă bani pentru construirea Monumentului Unirii de la Alba Iulia. El a spus că ziua va sta pe culoarul din faţa preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, iar noaptea va dormi pe holul unde PNL are sala de grup parlamentar. Întrebat dacă şi-a făcut analizele înainte de a începe protestul, Florin Roman a spus că el nu merge la medic decât dacă are probleme deosebite.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite