Dragnea, atac la Iohannis: „Convingerea mea e că plângerea contra premierului  a fost elaborată la Cotroceni“. Ce spune despre suspendarea preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea se aflăîntr-un conflict deschis cu Iohannis. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea se aflăîntr-un conflict deschis cu Iohannis. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în urma discuţiei din Biroul Permanent Naţional al PSD s-a decis să nu se procedeze la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, dar că are convingerea că plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă a fost gândită de către cei de la Palatul Cotroceni.

„Noi nu am hotărât să promovăm discuţia despre cele 2 teme, dar nu vrem uităm care este miezul acestei discuţii, pentru că turnători a mai avut şi va mai avea România. Important pentru noi rămâne conţinutul acestei plângeri penale, care are elemente de antisemitism. În ceea ce priveşte suspendarea preşedintelui, noi tot sperăm că mai există undeva o fărâmă de luciditate. Nu am discutat, nu luăm în calcul suspendarea preşedintelui, dar nu avem de gând să stăm şi să nu facem nimic. Vom utiliza toate mijloacele legale, constituţionale, sociale pentru a răspunde”, a declarat Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, liderul PSD a susţinut că el consideră că Palatul Cotroceni a venit cu ideea plângerii penale împotriva premierului Viorica Dăncilă. „Convingerea mea este că a fost elaborată la Cotroceni“, a subliniat Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite