Doamnele liberale îşi pun poalele în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre cele mai puternice lidere ale PNL, preşedinta interimară Raluca Turcan, fosta preşedintă Alina Gorghiu şi fosta prim-vicepreşedintă Adriana Săftoiu, s-au criticat în ultimele zile, motivele fiind evoluţia PNL de la ultimele alegeri parlamentare, dar şi activitatea desfăşurată în Legislativ.

Iniţial, fostul preşedinte Alina Gorghiu a criticat-o pe Turcan după ce liderul interimar al liberalilor a spus că PNL a fost praf la alegeri. „Nu ai voie să spui că partidul este praf, să jigneşti membrii“, a fost replica lui Gorghiu pentru preşedintele interimar al PNL. La doar o zi distanţă, Turcan i-a bătut obrazul lui Gorghiu că a plecat de la o şedinţă crucială a Comisiei juridice a Senatorului când se discuta Legea graţierii şi când, prin prezenţa ei şi a unei alte colege, PNL ar fi putut împiedica trecerea amendamentului prin care erau graţiate şi faptele de corupţie.

Fără excludere din partid

Cu toate acestea, liderul interimar al PNL a explicat, la Adevărul Live, că nu se poate vorbi de o excludere sau sancţionare a lui Gorghiu. „A fost deja o sancţiune destul de usturătoare din partea opiniei publice. Dacă se va repeta, inseamnă că nu a fost suficientă“, a precizat Turcan la Adevărul Live, completând că Gorghiu nu poate fi suspectată de blat cu PSD.

În toată această dispută a intervenit şi fostul prim-vicepreşedinte, Adriana Săftoiu. „Să te plângi de absenţa unui membru PNL în şedinţa comisiei juridice de la Senat si să explici ceva despre un blat cu PSD... e de râs, mai ales când persoana care se revoltă e aproape absentă din comisia din care face parte. Absenţa persoanei inseamna blat cu PSD?“, a scris Săftoiu pe Facebook.

După acest mesaj, Turcan a precizat că nu-i va răspunde lui Săftoiu, fiind mai preocupată de Opoziţia la PSD. „Eu răspund public doar colegilor care sunt preocupaţi fie pentru a da soluţii pentru politica publică a PNL, fie pentru a sancţiona PSD pentru mizeriile zilnice pe care le oferă românilor. Facem o sinteză a acestor activităţi politice, încadrăm persoanele şi apoi o să putem vedea dacă merită să răspund public sau să nu răspund public. În cazul de faţă, nu răspund public”, a precizat Raluca Turcan într-o declaraţie pentru News.ro. 

Să te plângi de absenţa unui membru PNL în şedinţa comisiei juridice de la Senat si să explici ceva despre un blat cu PSD... e de râs, mai ales când persoana care se revoltă e aproape absentă din comisia din care face parte. Adriana Săftoiu, deputat PNL
Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite