Deputat PNL: Moţiunea de cenzură, depusă în jurul datei de 10 decembrie; De câte voturi mai are nevoie Opoziţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă nu are pentru moment emoţii în ceea ce priveşte trecerea moţiunii. FOTO Inquam Photos
Viorica Dăncilă nu are pentru moment emoţii în ceea ce priveşte trecerea moţiunii. FOTO Inquam Photos

Partidele parlamentare din opoziţie vor depune o moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă, în jurul datei de 10 decembrie, a anunţat vineri deputatul PNL Ioan Cupşa. Liberalii şi ceilalţi adversari ai coaliţiei PSD-ALDE mai au nevoie de peste 50 de voturi pentru a trânti Cabinetul Dăncilă.

„Moţiunea de cenzură va fi depusă în jurul datei de 10 decembrie şi va fi dezbătută în săptămâna următoare. Sperăm ca acestă moţiune de cenzură să treacă, să aibă succes şi să vedem un nou guvern care să conducă România în mod responsabil. Le fac o propunere celor din PSD şi din ALDE. Dacă tot îşi doresc cu ardoare ca anumiţi incompetenţi să facă parte din Guvern, să aibă curaj să treacă prin parlament o propunere de restructurare, care va trece sau nu va trece, şi cu privire la care criticile de oportunitate vor fi greu de făcut" a declarat Cupşa, într-o conferinţă de pres, potrivit Hotnews.ro

„Avem nevoie de 50- 60 de voturi, vreo 50 sunt care mai trebuiesc atrase, cel puţin în teorie de la Partidul Social Democrat. Ca urmare a tensiunilor care au apărut în ultima perioadă de timp în PSD cred că este posibil ca acestă moţiune de cenzură este posibil să treacă", a completat Cupşa. . 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite