Cum l-a întâmpinat „generaţia Facebook“ pe noul preşedinte: „Când Klaus apare, soarele răsare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi utilizatori ai reţelei Facebook şi-au exprimat, duminică, opiniile referitoare la discursul noului preşedinte, Klaus Iohannis, susţinut la ceremonia de depunere a jurământului.

Redăm mai multe reacţii, preluate  de pe contul de Facebook al preşedintelui Klaus Iohannis:

„Felicitări, domnule Preşedinte! Sunt recunoscătoare Universului şi onorată pentru că sunt contemporană cu dumneavoastră!“ (Aurora Rincioaga)

„Când Klaus apare, soarele răsare!“ (Gabriela Stoica)

„Felicitări, domnule Preşedinte! Niciodată nu am simţit acest sentiment până la lacrimi. Sentimentul de a fi mândru că eşti ROMÂN. Se pare că încrederea în forţele proprii le lipsea românilor. Mulţumim!“ (Constantin Silviu Velicu)

„Domnule preşedinte, ţin să vă reamintesc. Banii se duc... Dar să rămâi în inima românilor ca fiind cel care a schimbat ţara e de nepreţuit!“ (Cristian Dinu)

„Discursul domnului Iohannis este genial, în sensul că dă o viziune despre ce trebuie să fie România. Planningul propus, plus asumarea de responsabilităţi, înseamnă management. Trebuie să scăpăm de nulităţile securiste, impuse până în prezent. Avem nevoie de promovarea valorilor, şi nu a nepotismului. Atenţie la corupţia din justiţie, care trebuie rasă!“ (Cristea Ilie)

„În timp ce Klaus Iohannis a depus jurământul, la Sibiu a început să ningă. Semne bune anul are“ (Ana Dragomir)

„Memorabil discurs. Solid, punctual, plin de substanţă şi nu de vorbe goale. Dacă mai aveam cumva dubii asupra consecvenţei şi principiilor acestui am, eu unul nu le mai am. Sunt convins că va schimba faţa României. Felicitări!“

„Domnul Iohannis, unul dintre puţinii politicieni care ştie regula de bază că, aşezat, haina costumului se descheie, iar în picioare fiind, se încheie la un singur nasture. Amănuntele care fac diferenţa!“ (Irina Diaconu)

„Le-a dat clasă la toţi furăcioşii, un om cu un înalt grad de conduită. Am făcut alegerea corectă. Succes!“ (Florin Ungureanu)

„Succes! Cum pot la o astfel de şedinţă unii dintre participanţi să aţipească, să stea pe tablete, telefoane etc.? Ce model oferă ei?“ (Andreea Pricope)

„Am mai cunoscut progresul cu un neamţ în frunte, acum că avem un neamţ al nostru este cu atât mai bine. Să vă ajute Dumnezeu!“  (Tina Costas Onica)

Citeşte şi:

Klaus Iohannis, noul preşedinte al României. Traian Băsescu a părăsit Palatul Cotroceni după zece ani de mandat

Klaus Iohannis a depus jurământul de învestitură în funcţia de preşedinte al României, într-o şedinţă solemnă comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor. Ulterior, preşedintele Klaus Iohannis a plecat la Palatul Cotroceni unde a avut loc ceremonia de predare-primire a mandatului.

Ultima conferinţă a lui Băsescu, la Cotroceni: Nu a existat niciun dosar pornit de Băsescu. Singurul pe care l-am urmărit a fost cel al lui Hayssam

Traian Băsescu a susţinut, sâmbătă, ultima sa conferinţă de presă în calitate de preşedinte al României, la Palatul Cotroceni. Având ca teme principale securitatea României, relaţia României cu Uniunea Europeană şi NATO şi statul de drept, Băsescu a vrut să ofere „o poză reală” a României şi a evoluţiei statului pe parcursul celor zece ani de mandat prezidenţial.

REPORTAJ Începutul sfârşitului, la Cotroceni: între „Respect! Noi suntem copiii statului de drept!“ şi „Mai am un singur dor, Băse la vorbitor“

Sute de persoane s-au adunat duminică, în jurul orei 13.00, în faţa Palatului Cotroceni, unde preşedintele încă în funcţie era aşteptat să iasă pentru a-şi întâmpina simpatizanţii,în ultima sa zi de mandat. Traian Băsescu a ieşit, însă, de la Cotroceni, a salutat scurt mulţimea , a sărutat steagul şi a urcat în maşină alături de Maria Băsescu, fără să arunce vreo privire în urmă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite