Cristiana Anghel, lui Emil Boc: Blestemat să fii, criminal ordinar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea Cristiana Anghel l-a blestemat pe Emil Boc, după ce primarul Clujului a spus că „va milita întotdeauna împotriva pensiilor speciale“. Cristiana  Anghel este unul dintre parlamentarii care, dimpotrivă, au militat fervent pentru acordarea pensiilor speciale, în special pentru demnitari.

 "Blestemat să fii în veci de veci. Să nu ai linişte şi pace nici pe pământ nici în cer. Ştii câţi oameni s-au sinucis din cauza ta, criminal ordinar?! Ştii câţi au murit de supărare?! Ştii câţi au murit din cauza închiderii spitalelor?! Sufletele lor să te bântuie şi ziua şi noaptea! Ştii câţi copii au rămas fără pâine pe masă doar pentru că ai dat tu oamenii afară din serviciu?! Atunci au plecat românii din ţara, slugi pe meleaguri străine, văi de sufletul lor. Tu, cu PDL-ul tău şi cu Băsescu aţi distrus o naţie, nu numai ţara. Aţi tăiat că să aveţi ce fură că-n codru. Dacă trăiam într-o ţara normală tu nu ai fi ajuns niciodată premier. Coasă era de ajuns pentru ţine. Sau, la oră actuală, ţi-ar fi putrezit oasele la ocnă, jigodie penală!", a scris senatoarea Cristiană Anghel pe Facebook.

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, vineri, la Liga Aleşilor Locali liberali, desfăşurată la Poiana Braşov, că e împotriva pensiilor speciale. Mai mult, acesta a cerut ca discrepanţele între salariile din administraţia locală şi cea centrală să fie reduse.

„Voi milita întotdeauna pentru desfiinţarea pensiilor speciale, pentru că eu am apreciat şi apreciez că toţi, în faţa legii, trebuie să fie egali. Acest lucru înseamnă să ai un salariu decent. Nu sunt de acord cu pensii speciale pentru a crea categorii de privilegiaţi. Este de preferat şi de dorit să ai salarii decente“, a declarat primarul Clujului, Emil Boc. 
 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite