Cristian Preda: „Nu îl voi susţine pe Blaga pentru un nou mandat de preşedinte al PDL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Preda FOTO Adevărul

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a scris pe blogul personal că nu îl va mai susţine pe liderul democrat-liberal pentru un nou mandat de preşedinte şi l-a acuzat că a cedat presiunilor interne în ceea ce priveşte timpul necesar analizării rezultatului alegerilor din 9 decembrie.

„Ca urmare a presiunilor interne, Vasile Blaga a cedat: nu mai are nevoie de şase luni de analiză a alegerilor din 9 decembrie, ci doar de patru. Astfel, Convenţia PDL se va ţine pe 23 martie. Actualul preşedinte al PDL a anunţat că va candida. Nu îl voi susţine pe Blaga”, a precizat Preda.

Liderul  PDL a declarat, luni, că propune ca data Convenţiei Naţionale a PDL să fie 23 martie şi a anunţat că va candida la preşedinţia partidului.

Blaga a mai spus că BPN al PDL a hotărât să convoace pentru 22 februarie, la ora 14:00, Colegiul Director Naţional, care va stabili ordinea de zi a Consiliului Naţional de Coordonare din 23 februarie.

Liderul PDL a mai subliniat că, la propunerea sa, Biroul a fost de acord, în unanimitate, să propună data de 23 martie pentru Convenţia Naţională a Partidului. Potrivit lui Blaga, în acest fel se respectă toate prevederile statutare, astfel încât să nu existe nicio observaţie, chiar dacă "unii doresc o convenţie mâine", iar alţii o doresc "amânată la calendele greceşti".

"O să candidez la Convenţia Naţională a partidului şi eu cred că 23 martie, dacă aceasta va fi data Convenţiei, e un punct important pentru viaţa partidului. Până la urmă, va trebui să trecem de la perioada de criză a partidului la ceea ce înseamnă reconstruirea adevărată a partidului", a spus Blaga.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite