Corina Creţu, primită de Papa Francisc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul Corina Creţu dând mâna cu Papa Francisc
Comisarul Corina Creţu dând mâna cu Papa Francisc

Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, a fost primită, miercuri, de Papa Francisc. Oficialul de la Bruxelles se află în Italia pentru mai multe întrevederi în perioada 9-11 mai.

Comisarul european s-a fotografiat alături de Papa Francisc miercuri. „Sunt fericită şi onorată că am avut privilegiul unei audienţe în Vatican, la Papa Francisc. I-am transmis cât de mult îl apreciez, printre altele, pentru latura sa umană, apropierea faţă de oameni şi mesajul său de pace şi compasiune faţă de cei care au cea mai mare nevoie de o mână de ajutor. A fost un moment unic şi extrem de emoţionant“, a scris Corina Creţu, pe Facebook.

Pe 10 mai Corina Creţu va avea o întrevedere cu Nicola Zingaretti, liderul regiunii Lazio şi va vizita un proiect construit cu fonduri europene.

În ultima zi a vizitei în Italia, pe 11 mai, Creţu susţine un discurs la Institutul Universitar European alături de preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Înaltul Reprezentant al UE, Federica Mogherini şi comisarul pentru Uniunea Energiei, Maroš Šefčovič.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite