Corina Creţu, mesaj pentru PSD: România nu-şi poate permite luxul nici măcar de a se gândi la ideea de a ieşi din UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul european Corina Creţu. FOTO Facebook Corina Creţu
Comisarul european Corina Creţu. FOTO Facebook Corina Creţu

Comisarul european Corina Creţu, a declarat, în cadrul conferinţei EuroImpact, faptul că România „nu-şi poate permite luxul nici măcar de a se gândi la ideea de a ieşi din Uniunea Europeană“.

„Am înţeles, în ultimii ani, că partea de comunicare privind politica de coeziune trebuie să fie parte integrată a eforturilor noastre comune. Nu este vorba de a comunica numai despre existenţa unor programe sau despre sisteme de finanţare care pentru oamenii de rând, probabil, sunt lucruri mai abstracte, ci de a prezenta oamenilor efectele concrete ale optimizării fondurilor europene", a afirmat oficialul european, citată de Agerpres

Corina Creţu a spus că, în prezent, există „un limbaj antieuropean care e din ce în ce mai pregnant". „Eu cred că România nu-şi poate permite luxul nici măcar de a se gândi la ideea de a ieşi din Uniunea Europeană mai ales acum, când are în faţă preşedinţia Uniunii, când are posibilitatea ca lider al Uniunii Europene să schimbe lucrurile în bine din interior“, a subliniat comisarul european. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite