UPDATE Comisiile de specialitate ale Parlamentului le dau astăzi aviz miniştrilor propuşi de Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miniştri propuşi de Victor Ponta vor primi avizul comisiilor parlamentare de specialitate FOTO Mediafax
Miniştri propuşi de Victor Ponta vor primi avizul comisiilor parlamentare de specialitate FOTO Mediafax

Comisiile de specialitate ale Parlamentului se reunesc, joi, pentru a da aviz miniştrilor propuşi de premierul desemnat Victor Ponta în vederea formării Guvernului. Audierile vor avea loc începând cu ora 19.00.

UPDATE Audierile miniştrilor propuşi vor avea loc începând cu ora 19.00 la comisiile de specialitate ale Parlamentului.

UPDATE Două treimi din deputaţi au depus Jurământul în Parlament. După finalizarea acestui proces, va urma audierea miniştrilor în Comisii.

UPDATE Viitorul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea ( este susţinut pentru această funcţie de majoritatea parlamentară), a spus că audierile miniştrilor propuşi vor dura mai multe ore, astfel că programul de guvernare va fi discutat la miezul nopţii: "Estimez că în jurul orei 23.30 să finalizăm audierile. Pe urmă va veni şi programul de guvernare".

Parlamentul s-a reunit, ieri, pentru prima oară în noua legislatură. În timpul şedinţei au fost validate mandatele parlamentare de la Senat şi a fost ales preşedintele Camerei superioare în persoana lui Crin Antonescu.

Începând cu ora 11.00, noii parlamentari se vor întruni pentru a vota comisiile permanente, care au astăzi sarcina de a da aviz miniştrilor propuşi de Victor Ponta pentru a forma Guvernul. După ce primesc avizul comisiilor, miniştrii propuşi vor trebui să treacă de votul de învestitură din plenul reunit al celor două Camere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite