Comisarul european Günther Oettinger, în vizită oficială la Bucureşti. Ce lideri politici se vor întâlni cu reprezentantul de la Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul european Günther Oettinger, responsabil pentru Buget şi resurse umane, va veni într-o vizită oficială la Bucureşti joi, când se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Mihai Tudose, dar şi cu miniştri ai Guvernului, informează un comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene.

În cursul vizitei sale, înaltul oficial european va avea, de asemenea, discuţii cu ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, şi cu reprezentanţi ai comisiilor de specialitate ale Parlamentului, potrivit comunicatului, citat de Agerpres. 

De asemenea, Günther Oettinger va susţine un discurs în cadrul conferinţei „10 ani de la aderarea României la UE: de la coeziune la convergenţă“, organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România cu sprijinul Băncii Naţionale a României, şi va participa la un dialog cu cetăţenii la Academia de Studii Economice.

Vizita comisarului Günther Oettinger are ca scop dezbaterea cu autorităţile naţionale a viitorului finanţelor Uniunii Europene, în contextul noului cadru financiar multianual, care va fi prezentat în mai 2018.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite